Нашите услуги

Facebook Маркетинг

ЗАЩО ?

Клиентите ви са във Facebook

Активните потребители във Facebook са повече от населението на Китай! С над 2 милиарда активни потребители в световен мащаб, Facebook осигурява най-мащабната възможност за реклама, която имате в 21-ви век. 

facebook маркетинг
facebook маркетинг
Достигане до точната аудитория

Вярваме, че всеки клиент познава бизнеса си най-добре. Затова смятаме, че е важно заедно да определим идеалния клиент за бизнеса ви. Facebook ни дава огромната възможност да таргетираме тясно целевата група от хора, до която искаме да достигнем. 

Ръст в продажбите

Социалните мрежи са най-добрият и бърз начин да развиете бизнеса си в онлайн пространството. Получавате ефективни резултати за оптимален период от време. Оптимизацията на рекламите във Facebook работи толкова ефективно, колкото никоя мрежа.

facebook маркетинг

От нашите клиенти за Facebook маркетинга

КАК ?
1
КАК ?
Стратегия

Използваме различни стратегии спрямо естеството на бизнеса ви, за да максимизираме печалбите. Привличаме успешно нови и доволни клиенти и увеличаваме стойността на потребителската кошница. Прилагаме индивидуални подходи за всички наши клиенти. Реализираме успешни рекламни кампании с помощта на заложената стратегия, с която достигаме до правилната аудитория в точното време. 

Разпознаваемост на бранда

Успешното позициониране на бранда винаги печели нови и лоялни клиенти. Придаваме уникалност на вашия бранд, като го отличаваме от конкурентите, с креативна визия и безкомпромисна стратегия. Комуникацията с потребителите никога не е била по-важна за развитието на бизнеса ви. 

2
3
Резултати

Facebook е социалната мрежа, в която са измерени  най-ефективни резултати за максимизиране на печалбите и възвръщаемост на инвестициите. Индивидуалните стратегии и подходи, които прилагаме към всеки клиент, ви гарантират успешни рекламни кампании и отлични резултати.

Направете запитване!
Close Menu