Google Реклама

Google реклама носи гарантирани посещения на  сайта ви от потенциални клиенти.

Нашите услуги

Google Ads Реклама

ЗАЩО ?

Изработка и поддръжка на успешна реклама В Google Ads

Гарантиран трафик

Google Ads рекламата носи гарантирани посещения на  сайта ви от потенциални клиенти. Възполвайте се от пей-пър-клик рекламата на Google и платете, само когато заинтересуваният потребител кликне върху рекламата на вашия сайт.

google ads реклама
google ads реклама

Защо Google реклама

Google реклама ви позволява да позиционирате вашия уеб сайт в резултатите от търсенето на Google.  За да бъде възможно това се избират ключови думи свързани с продуктите и/или услугите, които предлага вашият бизнес. Написват се кратки рекламни текстчета, които се състоят от заглавие два реда текст и адреса на вашата страница.  Когато потенциален клиент търси с ключова дума, която присъства в избраните от вас, то рекламата ви се показва от дясно или над резултатите от търсенето в секцията обозначена с етикет реклама. Позицията на която ще се показват вашите реклами се определя според цената на клик, която сте задали предварително. Плащате само за посещеня, а импресиите (покаванията) са безплатни. 

Достигане до правилните клиeнти

Вие търсите ли в Google, когато ви интересува нещо? Така си и мислехме. Клиентите ви също. Независимо дали предлагате продукт или услуга, с правилните настройки и конфигурация Google Ads дава възможност да се достигне до точния таргет от хора.

Предимства на Google рекламата

Рекламата в Google Ads е изключително флексабилна и ви позволява да променяте ключовите думи. Рекламите колкото често и когато пожелаете. Това е много важно преимущество. Много от фирмите често представят нови продукти, оферти и услуги. От друга страна пазарът се променя постоянно.

Присъствие

Осигурявате си челни позиции в най-използваната търсачка. Давате възможност на вашите крайни потребители да  достигат бързо до бизнеса ви в точния момент. Защото ефектът е неуспорим.

реклама google ads

От нашите клиенти за Google Ads рекламата

КАК ?
1
КАК ?
Ключови думи

Правим проучване на най-търсените от потребителите ключови думи в Google Ads, свързани с бизнеса ви. На база правилните проучвания, определяме най-ефективните думи и фрази, които ще осигурят оптимални резултати и развитие на сайта ви в онлайн пространството. Ежедневният мониторинг на рекламните кампании ни позволява да ги оптимизираме напълно. 

Рекламни групи

Google Ads дава възможност да бъдат използвани рекламни групи за различните продукти и услуги, които предлагате и свързаните към тях ключови думи оптимизират търсенето и водят до гарантиран трафик към сайта. 

2
Направете запитване!
Close Menu