Нашите услуги

Instagram Маркетинг

ЗАЩО ?
Ще сложим лице на бизнеса ви

Instagram маркетингът е незаменим инструмент, който да се включи в маркетинг микса на бизнеса, дори ако той не е визуално ориентиран. Тази социална мрежа дава възможност да вдигнем завесите и да покажем как се случват нещата. Малко въображение, щипка решимост и voalá!

instagram маркетинг
instagram маркетинг
Разказваме историята ви

Колко пъти си купихте продукт или услуга, зад които стои история, която ви е докоснала? Създаваме съдържание, което впечатлява и остава в съзнанието на последователите ви. 

По-добра комуникация

В Instagram имаме възможността да изградим емоционална и лична връзка с аудиторията на бранда. Комуникацията в Instagram позволява да се създадат по-близки отношения на бизнеса с клиентите. Проучване показва, че потребителите в платформата са склонни да харчат повече за марките, от които се интересуват.

instagram маркетинг

От нашите клиенти за Instagram маркетинга

КАК ?
1
КАК ?
Провокираме ангажираност

Бизнесът придобива по-човечен , а не толкова корпоративен облик, което прави досега с аудиторията много по-лесен. Създаването на верни последователи в Instagram е жизнено важно за  развитието на бранда  в социалната мрежа.

Създаваме атрактивен content

Ключът към успешния Instagram маркетинг е създаването на завладяващо съдържание. Това е важна стъпка към изграждането на бранд, който да бъде разпознаваем и предпочитан от потребителите.

2
3
Говорим С потребителите, а не НА тях

Двустранната комуникация ни запознава с желанията и потребностите на аудиторията ви. Това спомага за по-лесното удовлетворение на очакванията на потребителите и по-голяма лоялност към бранда. 

Направете запитване!
Close Menu