Нашите услуги

Messenger Реклама

ЗАЩО ?
Клиентите ви са във Facebook

Активните потребители във Facebook са повече от населението на Китай! С над 2 милиарда активни потребители в световен мащаб, Facebook осигурява най-мащабната възможност за реклама, която имате в 21-ви век.

messenger реклама
messenger реклама
Достигане до точната аудитория

Вярваме, че всеки клиент познава бизнеса си най-добре. Затова смятаме, че е важно заедно да определим идеалния клиент за бизнеса ви. Facebook ни дава огромната възможност да таргетираме тясно целевата група от хора, до която искаме да достигнем.

Ръст в продажбите

Messenger рекламата е незаменим инструмент за успешни рекламни кампании с цел продажби.
Определяме правилната целева аудитория от клиенти и насочваме присъствието ви в Messenger, чрез таргетирана реклама и поддръжка на Facebook страницата ви.

messenger реклама

От нашите клиенти за Messenger рекламата

КАК ?
1
КАК ?
Стратегия

Използваме различни стратегии спрямо естеството на бизнеса ви, за да максимизираме печалбите. Привличаме успешно нови и доволни клиенти и увеличаваме стойността на потребителската кошница. Прилагаме индивидуални подходи за всички наши клиенти. Реализираме успешни рекламни кампании с помощта на заложената стратегия, с която достигаме до правилната аудитория в точното време. 

Директна комуникация

Messenger рекламата осигурява на фирмите и техните клиенти удобството да комуникират директно помежду си. Не пропускайте възможността да създадете дългосрочна връзка с хората, които се интересуват пряко от вашия бизнес. Комуникацията с потребителите никога не е била по-важна за развитието на бизнеса ви.

2
3
Резултати

Messenger е една от най-ефективните платформи за успешни рекламни кампании с цел продажби. Рекламите, позиционирани в Messenger гарантират максимизиране на печалбите и бърза възвръщаемост на инвестициите. Индивидуалните стратегии и подходи, които прилагаме към всеки клиент, водят до успешни рекламни кампании и отлични резултати.

Направете запитване
Close Menu